+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Konu: 2012 Saç Kesim Modelleri

Administrators KeLeBeK has a reputation beyond repute KeLeBeK has a reputation beyond repute KeLeBeK has a reputation beyond repute KeLeBeK has a reputation beyond repute KeLeBeK has a reputation beyond repute KeLeBeK has a reputation beyond repute KeLeBeK has a reputation beyond repute KeLeBeK has a reputation beyond repute KeLeBeK has a reputation beyond repute KeLeBeK has a reputation beyond repute KeLeBeK has a reputation beyond repute KeLeBeK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like

2012 Saç Kesim Modelleri

2012 saç modelleri, bayan saç modelleri 2012, bayan saç kesim modelleri 2012, yeni sezon saç modelleri, 2012 saç kesimleri, 2012 saç modeli örnekleri, saç modeli resimleri

Yeni yılın en gözde saç kesim modelleri ile buluşturuyoruz sizleri. Kısa ve uzun saç modelleri bu sezon en hit kesim modellerinden hanımlar. Yeni yılda saçlarınızda değişiklik yapmak istiyorsanız, sizlere sunduğumuz modellere göz atarak seçiminizi yapabilirsiniz.

Sezonun en gözde saç kesimleri size çok yakışacak. Her biri bayanların en çok tercih modelleri arasında. Siz neden bu modellerden tercih etmeyeseniz ki?

2012 Saç Kesim Modelleri

'' 20'10unla' geçti.. 201'1likte'ydik. .201'2mizin' yılı olacak ''

Super Moderator jupiter etkileyici bir atmosfer sağlar jupiter etkileyici bir atmosfer sağlar jupiter etkileyici bir atmosfer sağlar jupiter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    ilk bastakine bayildim ama bana kisa sac yakismiyooo esimde coookkk uzun seviyoo ayhhh bende ortalarda takiliyom iki numara gibi
    Hani demi$ ya $air ; mutlulugu sende bulan senindir.. Gerisi misafir......

Yeni Üye gamselimm seçkin bir yolda olduğunu belli gamselimm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    ayyy baştaki cok hoş ve cok havalı ama bana gitmez ya benim saclar baya kıvırcık zaten kessem küçücük marul olurum herhalde
    “Ben senden mutlu bir son değil, mutlu bir sonsuzluk istiYorum "

Uğur Gamze

Bilseydim...

Eğer sevdayı senle yaşayacağımı bilseydim.... dikenlere aldırmadan yürürdüm, o yollarda....
    gecemin aydınlığının sen olduğunu bilseydim yıllarımı karartmaz senle doldururdum günlerimi..
    sevdiğim... tuttuğum zaman ellerini o huzuru bulabileceğimi bilseydim hiç bırakmaz sana koşardım...
    cennetime yağan ilk yağmurum olduğunu bilseydim bütün yağmurları yağdırırdım şehrimin semalarına....

+ Konu Cevaplama Paneli